Élet-Stílus

Molnár Anikó sorra kapja a házassági ajánlatokat huszonéves fiúktól, de mindre nemet mond

Story Tv
Story Tv
Meg is magyarázta, miért utasítja vissza őket.

Molnár Anikó három hónapja, profilja indulása óta az OnlyFans legnépszerűbb tartalomgyártói közé tartozik. A celeb a Borsnak elárulta, melyik korosztályból kerül ki rajongói jelentős része.

Nagy meglepetésemre a legjellemzőbb korosztály a 20 és 40 év közöttiek. Meg vannak bolondulva a képeimért! Nagyon sok huszonéves fiútól kapok levelet, hogy feleségül akarnak venni

– mondta el Molnár, majd leszögezte: ezeket egytől egyig elutasítja.

Egy ilyen fiatal fiú előbb-utóbb gyereket szeretne, én meg, ha tudnék, sem akarnék már szülni. Lehet, hogy most azt mondja a fiú, hogy nem akar családot alapítani, de aztán eltelik mondjuk tíz év, én pedig nem leszek már olyan hamvas, és akkor lelép egy fiatalabb lánnyal, aki szülne neki.

Molnár Anikó azt is elárulta, milyen férfira vágyik:

Olyat szeretnék, akivel kézen fogva le tudom élni a B-oldalt. Aki komoly, de közben dilis, mint én. Ha csak hétvégi apuka, akkor belefér, hogy legyen gyereke, mert persze az is jó, ha van néhány közös program, de leginkább csak kettesben lennék vele.

Jelenleg nincs komoly párkapcsolata, de amúgy is úgy gondolja, „akkor érdemes beszélni erről, ha már le van foglalva az oltár”.

Van is, nincs is: többet vagyok magányos, mint párral. Ismert emberként nehezebb a dolgom, mert ki kell szűrnöm azokat, akik csak egy kis hírnévre vágynak mellettem. Nem hajszolom őrülten a szerelmet, nagyon jól érzem most magam így.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik