Élet-Stílus

Molnár Anikó az OnlyFanséről: Feszegetem a saját határaimat, de szexet, pornót nem vállalnék be

SuperTV2
SuperTV2
Egyetlen esetben tenne kivételt.

Molnár Anikó februárban regisztrált az erotikus tartalmakkal teli OnlyFansre, ahol hamar a legnépszerűbb tartalomgyártók felső egy százalékába került. A Borsnak most elmondta, a mai napig őrzi előkelő pozícióját.

Három hónap elteltével ez szép teljesítmény. A követőim száma a kezdetekkor volt a legmagasabb, aztán lemorzsolódott az, aki durva szexjelenetekre vágyott, mert azt nálam nem kap

– nyilatkozta a lapnak Molnár Anikó, aki elmondása szerint az érdeklődést fenntartása érdekében mindig egyel merészebbet vállal.

Két fiú segíti az oldala menedzselésében, és fotósokkal is szokott dolgozni, de azt mondja, „meglepő módon a leginkább azokat a videókat és képeket szeretik, amiket én készítek otthon saját magamról”.

Smink nélkül, retus nélkül, álmos szemekkel. Ez valahogy elérhetőbb a nézőknek, jobban el tudják képzelni, hogy ott vagyok velük.

Elárulta: ő is tudja, hogy már nem elég „csak egy szexi fehérneműben, beállított pózban mosolyogni, mert a férfiaknak ennél több kell”.

Bár mindig egyel merészebb vagyok, a pornóig nem mennék el. Persze relatív, hogy ki mit nevez annak. Van, akinek már egy meztelen kép is az, de van, akinek egy vad szexjelenet sem elég. Feszegetem a saját határaimat, de szexet, pornót nem vállalnék be. Egyetlen esetben tennék kivételt: ha igazán szükségem lenne sok pénzre. Na, nem azért, hogy Balira utazhassak nyaralni, hanem mondjuk ha történne velem valami, vagy anyukámmal. Az nagyon fontos motiváció számomra, hogy méltóságteljes idős kort biztosíthassak neki. Azt pedig leszarom, ki mit gondol rólam. A világ legszabadabb embere vagyok. Az, hogy működtetem ezt az oldalt, nem egyenlő azzal, mintha egy bordélyházban dolgoznék. Szeretnék még jó pár évig népszerű lenni az OnlyFans-en. A pandémia alatt megtanultam, hogy csak saját magamra számíthatok.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik