Élet-Stílus

Nyugdíjas nőt pofoztak meg, löktek ki a liftből – mégsem védik meg a szomszédok

Nem ez volt az első eset a tyumenyi épületben.

Fura videó terjed az orosz közösségi oldalakon: egy tyumenyi lakótelepi ház liftjében készült a felvétel, amin az látható, hogy egy férfi – egy gyerek szeme láttára – többször is megüt egy idős nőt, majd kihajítja őt a liftből.

A life.ru azt írja, a nőt orvosok látták el az eset után, a férfi ellen pedig eljárás indult. A közösségi médiában egy másik videó is látható, az eset állítólag egy nappal korábban történt, és szinte pontosan ugyanaz játszódott le, csak ekkor egy másik férfi dobta ki a liftből a nyugdíjast.

A hírportál szerint még az esetek után sem minden lakó állt a nő pártjára, ugyanis, mint kiderült a nyugdíjas a házban lakik, és nagyjából fél éve egész nap a liftben fel-le utazva próbál felnőtteket és gyermekeket megtéríteni: egyesek „szektáról”, mások „alternatív vallásról” beszélnek. A lakók korábban a rendőrséghez is fordultak már emiatt, de nem indult eljárás az ügyben.

Egy helyi tévécsatorna megszólaltatta az első felvételen látható férfit, aki azt mondta: nem szokott embereket bántani, de ezúttal nem bírták az idegei.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik