Élet-Stílus

Sarka Kata elárulta, kinek drukkolt a Miss World Hungary-n a nyertesen kívül

Vasvári Tamás / MTI
Vasvári Tamás / MTI
Az egyik kedvence nem lett dobogós.

Vasárnap lezajlott a Miss World Hungary döntője, ahol Hacsi Boglárkát koronázták meg szépségkirálynőnek. Rogán-Gaál Cecília és Sarka Kata versenyigazgatók a műsor után a Femcafe.hu-nak nyilatkoztak, és elmondták a véleményüket az indulókról és a győztesről.

Az idei év nagyon különleges volt, és a lányok is annyira sokszínűek voltak, hogy nagyon nehéz volt a végső döntést meghozni, de azt hiszem, jól döntöttünk

– fogalmazott Sarka, állításával pedig Rogán-Gaál is egyet értett.

Bár volt több kedvenc, de ő szerintem méltóképpen fogja az országot képviselni a nemzetközi versenyen, hiszen ez a legfontosabb, nem csak szépnek kell lenni

– tette hozzá.

Arra is rákérdeztek náluk, bekerült-e a top 3-ba az a lány, akit a legesélyesebbnek tartottak a koronáért. Rogán-Gaál Cecília igennel felelt a kérdésre, Sarka Kata azonban kis csalódottságának adott hangot:

Az én egyik abszolút kedvencem valóban az első helyezett lány volt, de egy picit szomorú voltam, mert a másik kedvencem nem lett top hármas. Én még Csasztvan Lillának szurkoltam. De nagyon elégedett vagyok a végeredménnyel.

Sarka Kata kedvencének, Csasztvan Lillának a legjobb ötbe még sikerült bejutnia, de a dobogóra már nem fért fel. Róla van szó egyébként:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Miss World Hungary (@missworldhungary) által megosztott bejegyzés

Jótanáccsal is ellátták a világversenyre készülő Hacsi Boglárkát. Sarka csak annyit javasolt neki, „maradjon ilyen, amilyen most volt, mivel nálunk sikert ért el ezzel”, Rogán-Gaál pedig továbbra is természetességre buzdította őt.

Ő egy igazi, őszinte lánynak tűnik, aki természetesen jött el erre a versenyre. Biztos nem álmodta, hogy megnyeri, és most nagyon boldog, úgyhogy ha így megy, akkor ezt fogja sugározni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Femcafe.hu (@femcafe.hu) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik