Élet-Stílus

Havas Henrik: Mick Jaggernek sincs hangja igazából, a Kóbornak se annyira volt, de kitalálták magukat

Super TV2
Super TV2
Generációk beszélgettek arról, fontos-e egyetemi diplomát szerezni, ha az ember művészként talál rá az útjára.

A minap Csepelyi Adrienn, Azahriah és Havas Henrik vendégeskedtek a Fókuszcsoport műsorában, ahol a generációk közötti különbségekről is beszélgettek. Szóba került az egyetem témaköre is, pontosabban az, hogy a művészkarrier mellett fontos-e, hogy az ember diplomát is szerezzen egy másik szakmában.

Azahriah elárulta, hogy az édesanyja támogatta abban, hogy zenészként kövesse az álmait, de azért meghagyta neki, hogy nem bánná, ha mellette diplomás ügyvéd vagy bankár lenne belőle.

Amilyen ingatag talaj, egyik szülő se akarja azt a gyerekének, még ha van benne potenciál, akkor sem egy biztos pont. És a saját cuccaimra is azt mondom, hogy ez se biztos talaj. Nem lehet ezen jó lábakon állni

– mondta az énekes.

A témában Havas az Omega egykori tagjait hozta fel példának.

Írtam könyvet az Omegáról. Nem is tudom, 3 éve jelent meg? Aznap jött ki a nyomdában, amikor a Benkő Laci meghalt. A Benkő papája egyetemi tanár volt, és azt mondta a fiának, hogy »hát ha ez a zongora a mániád, akkor zongorázz«. Eljárt, a Balatonnál beült, kalimpált, sikere volt. A Kóbornál is elő volt írva, hogy diplomát kell szerezni. Mellette persze… hát gitározni se tudott, tehát először ugye előadta magát a gitárral, de nem igazán… aztán valamennyire megtanult gitározni. A Mick Jaggernek sincs hangja igazából, a Kóbornak se annyira volt, de kitalálták magukat.

– magyarázta Havas, hozzátéve, szerinte a normális szülők segítik és biztatják a gyerekeiket.

Az újságíró nemrég Friderikusz Sándorról és Náray Tamásról is elmondta a véleményét.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik