Élet-Stílus

Bódi Margó: Amikor unokáim lettek, akkor éreztem igazán, hogy én anya nélkül nőttem fel

TV2
TV2
Kilenc éves volt, amikor az édesanyja elhunyt.

Bódi Margó volt a Három Igazság című műsor legújabb epizódjának vendége, ahol a gyerekkoráról és az édesanyja korai haláláról is beszélt az előadóművész – úgy véli, érproblémái lehettek, emiatt állt le váratlanul a szíve. Mint mondta, annak idején szegénységben éltek, de nagy boldogságban, és mivel népes család vette körül, nem fájt neki annyira, hogy az édesanyja már nincs vele. Ez viszont évtizedekkel később megváltozott.

Amikor anyám 9 éves koromban meghalt, nem éreztem a hiányát, mert pótolták a többiek. Viszont amikor 40 éves lettem, lettek unokáim, akkor éreztem azt igazán, hogy én anya nélkül nőtem fel. Nagyon érdekes, hogy ehhez el kellett teljen 20 vagy 30 év, hogy én rájöjjek arra, hogy nekem hiányzik az anyukám. Egyszerűen, amikor láttam egy asszonyt a lányával, vagy mentünk fellépésre, és együtt voltak családok, akkor elfogott egy ilyen rossz érzés itt belül. Nem mondom, hogy irigy voltam, de egy kicsit igen

– árulta el a műsorban.

Úgy hiszi, az érzései megváltozásának hátterében talán az is állhat, hogy korábban sok dologgal volt elfoglalva: fiatalon szerelmes lett, aztán saját családot alapítottak Bódi Gusztival, és a karrierjük is felfelé kezdett ívelni.

Valahogy elvitt magával az élet

– tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik