Élet-Stílus

Megdöbbent a férfi, amikor meglátta, hogy a nő 23 rokonával érkezett az első randira

Anthony Mance / Getty Images
Anthony Mance / Getty Images
Szabályos sokkot kapott egy kínai férfi, amikor meglátta, hogy a nő, akit egy közvetítőn keresztül ismert meg nem egyedül, hanem népes rokonsággal érkezik az első randevúra. A kellemetlen meglepetések azonban nem értek itt véget.

Vakrandira ment egy Liu nevű férfi egy Csang nevű nővel Kína Csilin tartományában – írja a The Thaiger.

Liu és Csang egy étteremben beszéltek meg találkozót, melyet mindketten kedvelnek, csakhogy a nő nem egyedül érkezett, hanem huszonhárom hozzátartozójával. A férfi megdöbbent, mert azt hitte, ketten lesznek, de mivel nagyon szerette volna megismerni a nőt, végül beleegyezett a családi vacsorába.

Csakhogy az este végén, amikor a pincér egy 20 ezer jüanos (közel egymillió forintos) számlát tett le Liu elé, a férfi kereket oldott. Liu azt mondja, egyedül nem tudta volna kifizetni a számlát, a személyzet szerint ráadásul azért lett ennyire magas a végösszeg, mert Csang rokonai drága italokat és cigarettákat rendeltek.

A nő és a rokonság dühbe jöttek, és megpróbálták rávenni Liut, hogy legalább a számla végösszegének felét fizesse ki nekik, a férfi azonban azt mondta, legfeljebb húsz százalékot, vagyis négyezer jüant (majdnem 200 ezer forintot) lenne hajlandó fizetni.

Mivel Csang és a családja ezt kevesellte, beperelték Liut a bíróságon. Rosszul tették, mert a bíróság szerint a férfinak csak a saját fogyasztását, nagyjából 1400 jüant (kb. 67 ezer forintot) kell kifizetnie.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik