Élet-Stílus

Schobert Norbi: Én már nem vagyok alkalmas arra, hogy harcoljak

Marjai János / 24.hu
Marjai János / 24.hu
Azt mondja, élete hátralévő részét a feleségére és a családjára fogja áldozni.

A Gazdasági Versenyhivatal májusban közleményt adott ki, melyben tudatták, hogy a vizsgálatuk megállapította: a Norbi Update termékek forgalmazója több szempontból is megtévesztette a fogyasztókat többek között a termékek hatásairól, összetételéről, illetve a diéták eredményességéről. A vállalkozás együttműködött a hatósággal és elismerte a jogsértést, 40 millió forintra mérsékelve ezzel a bírságot. Schobert Norbi a történtek után kijelentette, hogy eddig bírta, visszavonul.

A fitneszguru a téma kapcsán Hajdú Péternek is interjút adott, a szóban forgó epizód pénteken debütál majd a Frizbi YouTube-csatornáján.

A Blikk megkapott egy hosszabb előzetest a szóban forgó adásból, melyből kiderült, hogy Schobert úgy véli, a betegsége miatt veszítette el húsz év munkáját.

A céget az elmúlt két év küldte padlóra. Az, hogy nem voltam ott, beteg voltam, és ennyi. Végigment az országon a Covid-járvány, a rezsiválság, én a stressztől vagy a Covidtól, nem tudom mitől, kaptam egy sztrókot. Összeestem, másfél évig otthon néztem ki a fejemből. Én már nem vagyok alkalmas arra, hogy harcoljak. Hazugsággal győznek le, túlerő van ellenem

– magyarázta a műsorvezetőnek a fitneszguru, aki úgy tervezi, idővel visszatér az edzősködéshez, amivel annak idején befutott. Véleménye szerint az Update-brand is működni fog majd a jövőben az új tulajdonosnak köszönhetően, a cég munkájában pedig továbbra is kész részt vállalni tanácsadóként.

Időt kérek a Jóistentől, és vissza fogok térni. Ha nem mint Norbi, akkor mint Rubint Réka menedzsere és támasza. A legelső tevékenységem az lesz, hogy ősszel szervezek egy heti rendszeres tornát, ahol az embereket ingyen fogom tornáztatni.

Schobert hozzátette: a jövőben mindenképpen szeretné a felesége vállalkozását is segíteni, azt sem bánja, ha emiatt a saját karrierjét háttérbe kell szorítania. Úgy véli, Rubint Réka megérdemli, hogy az ország és a világ összes nője vele tornázzon.

Rékának egy fantasztikus videótárat építünk a weboldalán, én ezt fogom menedzselni. Azt szeretném, ha az ország és a világ összes nője Rékával tornázna; nagyon megérdemli ezt a dolgot. Az életem hátralevő részét inkább Rékára fogom áldozni és a családomra, nem az Update-ért fogok küzdeni mindenki ellen. Húsz évig küzdöttem

– jelentette ki.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik