Élet-Stílus

Stana Alexandra megnagyobbíttatta a melleit: Ma egy tizenhat éves korom óta dédelgetett álmom vált valóra

TV2
TV2
Régóta kacérkodott már a gondolattal.

Stana Alexandra a minap az Instagram-oldalán jelentkezett be, ahol elárulta követőinek, hogy hosszú évek után úgy döntött, kés alá fekszik, és megnagyobbíttatja a melleit.

Ma egy tizenhat éves korom óta dédelgetett álmom vált valóra. Egészen kicsi gyermekkoromban kezdtem el a táncot, a testem úgy formálódott, ahogy az ehhez a szakmához a legmegfelelőbb. Olyan izomzatom lett, ami szerencsére (lekopogom) megvédett mindenféle sérüléstől, de sajnos valahogy a nőies vonalak a felsőtestemet illetően elmaradtak. Soha nem volt problémám a kis mellekkel, de nekem konkrétan nem nőtt oda semmi.

Mint írja, az apró mellek a táncban gyakran előnyt jelentettek számára, a lelkének és a nőiességének viszont nem tettek jót.

Voltak időszakok, amikor próbáltam elengedni, volt, hogy időm sem volt ilyesmivel foglalkozni, de most minden klappol. Bár sosem hangoztattam, minden évben elképzeltem, mennyivel boldogabb lennék, ha csak egy kicsivel több lenne. Úgy éreztem, ennek most jött el az ideje! Ezelőtt nem volt semmilyen plasztikai beavatkozásom, de abban biztos voltam, hogy ha egyszer lesz rá lehetőségem, ezt az egyet bevállalom.

A táncos végül dr. Krasznai Zsolthoz látogatott el, és bár rettegve lépett be hozzá konzultációra, két perc múlva eloszlott minden kételye.

Ma valóra vált az álom, túl vagyok a műtéten és jelenleg a szobában el vagyok kényeztetve! Nagyon hálás vagyok Neked, Zsolt, és a fantasztikus csapatodnak!

– zárta gondolatait.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik