Élet-Stílus

Sárközi Ákos a házfelújításról: Hátborzongató árak vannak

Marjai János / 24.hu
Marjai János / 24.hu
Azt mondja, az, hogy híresek még nem jelenti, hogy a bőrük alatt is pénz van.

Sárközi Ákos és felesége jelenleg építkeznek, sokáig nézelődtek, mire rátalálak arra az épületre, ami elhelyezkedésében és adottságaiban is elnyerte a tetszésüket. Azt viszont már a vásárlásnál is tudták, hogy sok munka lesz vele, voltaképpen csak a falakat hagyták meg, számos korszerűsítést kellett eszközölniük.

A középső gyerekük iskolája mindössze pár percre van az új otthonuktól, ezért szeptemberben már nagyon szeretnének beköltözni, de több dolog miatt is számítanak csúszásra.

Az anyagiak miatt is tolódhat a költözés. Még a kezdet kezdetén készítettünk egy költségvetést, és maradjunk annyiban, hogy naivak voltunk… Hátborzongató árak vannak. És szeretném leszögezni, attól, hogy híresek vagyunk, az még nem jelenti azt, hogy a bőrünk alatt is pénz van. Bár úgy lenne

árulta el a séf a Bestnek.

Mint mondta, úgy véli, a jó szakemberekkel még így is sikerült spórolniuk, ugyanis attól nem kell tartaniuk, hogy az építtető lelép az előleggel, vagy újra kell csináltatni valamit, dupla áron kijavítva egy kulimunkát. Számíthattak Sárközi testvérére, Alexre is, aki építészként előkészítette a terveket.

Olyan jó, hogy végre lesz egy saját otthonunk, amit úgy alakítunk ki, ahogy mi szeretnénk. A bérelt házban érthetően egy szöget sem verhettünk be. Már azt is tudom például, hogy a nappali legnagyobb falára milyen képet festek majd. Nagy kaland a felújítás, és noha jár némi stresszel, az eltörpül amellett, hogy nemsokára beköltözhetünk az első közös házunkba

– tette hozzá Sárközi Éva.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik