Élet-Stílus

Varga Viktor fotókat mutatott a vitézzé avatásáról

Már az Instagram-nevében is szerepel a vitézi címe.

Ahogy arról hétfőn lapunk is beszámolt, múlt hétvégén többek között Varga Viktort is vitézzé avatták a Szent Flórián templomban.

Hatalmas megtiszteltetés, hogy a rend tagjai tudtom nélkül figyelemmel kisérték munkásságomat, és bizalmukkal megajándékoztak

– írta akkori posztjában az énekes, aki már az instagramos felhasználónevébe is belefoglalta a vitézi címét.

Később elmondta, a kitüntetést annak köszönheti, hogy az utóbbi években sokat tett a magyarságidentitás megőrzése érdekében, illetve „az is szerepet játszott a kiválasztásban, hogy egyfajta szócső tudok lenni, akinek a gondolatai sok emberhez eljutnak”.

Annak a tudatában vagyok, hogy a vitézi titulus egyfajta felelősséggel jár, úgy érzem, közvetítenem kell az emberek felé a magyar identitás megőrzésének fontosságát.

Hozzátette: ahol tudja, kiemeli majd a titulusát innentől, és még azt is megérdeklődi, a személyi igazolványán valahogy fel tudják-e tüntetni mindezt.

Az énekes szerdán újra posztolt az avatásról: először videón mutatta meg, ahogyan előadja a Hazám, hazám című dalt, majd képválogatást tett közzé az eseményről, valamint egy fotót az odaútról.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik