Élet-Stílus

Társasházba költöztek Balázs Kláriék: Gyurikám még szomorkodik néha, hiányzik neki a villa

Máthé Zoltán / MTI
Máthé Zoltán / MTI
Szeretettel fogadták őket a szomszédok.

Balázs Klári és Korda György tavaly adták el 22 szobás budai villájukat, hogy egy kisebb és élhetőbb otthonba költözzenek. Továbbra is maradtak Budapest II. kerületében, és már egy ideje egy 150 négyzetméteres, nagy teraszos tetőtéri lakásban élnek egy zöldövezetben található társasházban. Az énekesnő a Borsnak beszélt arról, szeretettel fogadták őket az új szomszédaik, akik között orvos-professzor és egykori híres sportoló is van.

Aranyosak a szomszédaink, akik szeretettel fogadtak minket. Úgy gondolom, hogy nem lesz probléma, hiszen Gyurikámmal mi nagyon csendes emberek vagyunk, nem sok vizet zavarunk. A ház életében szeretnénk aktívan részt venni, ha például a lakásunkkal összefüggésben kisebb javítási munkák keletkeznek, azt megcsináltatjuk, odafigyelünk egymásra

– mondta a lapnak Balázs Klári, majd elárulta, hogyan érzik magukat az új helyen.

Gyurikám még egy kicsit szomorkodik néha, hiányzik neki a Villa, mégiscsak 30 évet életünk ott. De tudom, hogy meg fogja szokni ezt a gyönyörű lakást is, hiszen kényelmesen vagyunk itt. Gyuri egyébként mindennap ül a szobabiciklijén, és bámulja a csodálatos kilátást. Ilyenkor látom rajta, hogy boldog, egyszóval jó helyünk lesz nekünk itt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik