Élet-Stílus

A gyerekek helyett egészen másban látja a hosszú élet titkát – árulta el 108. születésnapja alkalmából az idős asszony

Mondjuk, az ő választottjai is hasonlóan cukik és szagosak lehetnek.

Ada Daniel nemrég ünnepelte a 108. születésnapját, és a jeles nap alkalmából különleges meglepetésekkel kedveskedtek neki abban az angliai Derbyshire-ben található idősek otthonában, ahol 2015 óta él.

Mivel az idős asszonynak nincsenek saját gyermekei, ezért az otthon dolgozói felhívást tettek közzé Facebookon a szülinap előtt, hogy aki szeretné, nyugodtan köszöntse fel az ünnepeltet. Végül maguk is nagyon meglepődtek, hogy Ada több mint 300 üdvözlőlapot kapott.

„Adának nem sok családtagja maradt. Sosem voltak gyerekei, így unokái sincsenek, ezért szerettünk volna minél több üdvözlőlapot szerezni neki. Nagyon tetszik neki, hogy az emberek a kora miatt tudnak róla” – mondta a BBC-nek az otthon egyik munkatársa, Kelly Goucher.

„Szó szerint április óta a születésnapjáról beszél, és visszaszámlál a nagy napig. Nem mondtuk el neki, hogy felhívást tettünk közzé, ami nagyon sokakhoz eljutott. A rengeteg üzenet mellé pedig nagyon sok adományt is kaptunk” – folytatta Goucher.

Majd elmesélte, hogy Ada hihetetlen karakter, és amikor egyszer megkérdezte, szerinte minek köszönheti, hogy ilyen szép kort élt meg, akkor az idős asszony azt felelte neki:

a titok nyitja az, hogy nem vállalt gyereket, viszont sok kutyája volt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik