Élet-Stílus

Schwarzenegger felidézte, hogyan árulta el feleségének, hogy gyereke született a házvezetőnőjüktől

Phillip Faraone / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images / AFP
Phillip Faraone / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images / AFP
A színész úgy érzi, mindenki szenvedett a félrelépéstől.

A Netflixre készült, Arnold című dokumentumfilmben mesél magánéletének egy nehéz szakaszáról Arnold Schwarzenegger, szemlézte a People. A színész ebben idézte fel, hogyan vallotta be korábbi feleségének, Maria Shrivernek, hogy viszonya volt házvezetőnőjükkel, Mildred Baenával, akitől fia is született a színésznek. Őt Joseph Baenának hívják, mellesleg kiköpött mása Schwarzeneggernek.

Schwarzenegger azt mondja, hetente jártak párterápiára, egy alkalommal a szakember a színész felé fordult, hogy Shriver valami nagyon konkrétat akar kérdezni a színésztől: azt, hogy Joseph Baena tényleg Schwarzenegger fia-e.

Azt hittem, megáll a szívem abban a pillanatban. De elmondtam az igazat. »Igen, Maria, Joseph a fiam«, ezt mondtam. A nejem összetört. Igen, volt egy viszonyom 1996-ban, és az elején tényleg nem tudtam, hogy Joseph tőlem van. Csak azután kezdtem sejteni, minél idősebb lett. Onnantól már csak az volt a kérdés, hogyan tudom ezt titokban tartani.

A volt kormányzó nem szívesen beszél erről, mert mindig újabb és újabb sebeket tép fel.

Azt hiszem, elég fájdalmat okoztam a családomnak. Mindenkinek szenvednie kellett. Mariának, a gyerekeknek, Josephnek, az ő anyjának. Mindenkinek

– vezekelt Schwarzenegger.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik