Élet-Stílus

Zokogott elrontott tetoválása miatt a fiatal modell

Balin készítette el legfrissebb tetoválását Tia Kabir ausztrál OnlyFans-modell. Amikor meglátta az elkészült tetoválást, a 19 éves lány zokogni kezdett.

Vidóban számolt be elrontott tetoválásáról Tia Kabir 19 éves, ausztrál OnlyFans-sztár – írja a Daily Mail című brit bulvárlap.

A Balin nyaraló Kabir azt mondja, régóta álmodott erről a mintáról. Az „angel energy (angyalenergia)” felirat a nehézségeket szimbolizálta volna, melyekkel meg kellett küzdenie, amíg sikeres és gazdag modellé vált. Csakhogy a tetováló felcserélte a szavakat, így „energy angel (energiaangyal)” van Kabir alkarjára írva. A sírós videót egy nap alatt több mint két és félmillióan nézték meg.

@tiakabirr Im lost for words #tattoo #fypシ #fail #foryou ♬ original sound - Tia k

A lány azt mondja, a tetováló többször is újra rajzolta a sablont, mert vagy a méret nem stimmelt, vagy a betűk távolsága. Kabir azt mondja, nem tudja, hogyan cserélődtek fel a szavak, a tűket ugyanis nem bírja, így amikor a tetoválás készült, nem nézett oda.

A tetováló elnézést kért, de nem adta vissza a nagyjából 150 ausztrál dollárnyi (kb. 34 ezer forint) összeget, amibe a tetoválás került. Vészmegoldásként bevéste az „of an” szavakat középre, a tetoválásból így ez olvasható ki: „energy of an angel (egy angyal energiája)”.

Kabir már sokkal vidámabb, élvezi a hatalmas felhajtást, amit a virálissá vált videója okozott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik