Élet-Stílus

Tatár Csilla Gönczi Gábor TV2-s munkájáról: Megvan a véleményem, és ezt valószínűleg ő is tudja

spektrum home
spektrum home
A TV2 híradósával tíz évet élt együtt.

Tatár Csilla interjút adott D. Tóth Krisztának az Elviszlek magammal című műsorban. Tatár elmondta, mindig is tévés műsorvezető szeretett volna lenni:

Ez gyerekkori álmom volt, de nekem soha nem az volt fontos, hogy mint felület látszódjak, hanem hogy tudjak valami olyat mondani, ami leköti az embereket, és ami miatt figyelnek rám.

Dolgozott a Dáridó című műsorban is, de elküldték: „Az volt a mondat, amit megüzentek, hogy »túl szép vagy, elvonod az operatőr munkájáról a figyelmet«, és másnaptól már nem kellett mennem”.

Szóba került Tatár magánélete is, pontosabban volt férje, Gönczi Gábor, aki a TV2-nél dolgozik híradósként. D. Tóth megkérdezte, mit gondol Gönczi tévés szerepvállalásról, hisz a híradós egy olyan csatornánál munkálkodik, ahol az újságírók politikai szerepvállalása meglehetősen nyílt és határozott.

Az a baj, hogy bármit mondok, azt nem tudom úgy mondani, mint ahogy egy hírfogyasztó nyilatkozik egy hírmondóról, mert a mi viszonyrendszerünkben, ha én bármit mondok, azt én a volt férjemről mondom, és én 10 évig vele éltem. Megvan a véleményem, és egyébként valószínűleg ezt ő is tudja.

A teljes adás most vasárnap, május 14-én látható majd a Spektrum Home-on, 21:50-kor.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik