Élet-Stílus

Richter József a tévéből tudta meg, hogy Mischinger Péter macskája belenyalt a paprikába, amiből evett

Azt mondja, voltak problémák a higiéniával az egykori Exatlonos otthonában.

A Hal a tortán jelenlegi versenyhetét Mischinger Péter indította el hétfőn. A sportoló több tényezővel is sokkolta a vendégeit, kezdve azzal, hogy olajban sült tücsköt tálalt fel nekik, majd majd közölte velük, hogy eredetileg tengerimalacot akart készíteni, de arra végül nem vitte rá a lélek.

Az asztaltársaság ekkor még nem is tudott arról, hogy Mischinger macskái többször is az asztalra másztak terítés közben, egyikük hátsó felét az abrosz felett tisztogatta meg a sportoló. Miután már egy tál zöldség is felkerült az asztalra, az egyik négylábú bele is kóstolt abba — mindezekről a vendégek csak az adást visszanézve értesültek, köztük Richter József is, aki ma a Mokkában mesélt a főzőversenyben szerzett élményeiről.

Picit a higiéniával is voltak problémák, főleg így az adást visszanézve, hogy mik történtek ott a vacsora előtt, amit nem láttunk. Lehet, ha ezt látom előre, jobban átgondolom, hogy miből fogyasztok. (…) Én a paprikából próbáltam jól lakni, az tűnt a legbiztonságosabb ételnek, viszont most láttam ugye, hogy a macska belenyalt

– mondta a műsorban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik