Élet-Stílus

Hal a tortán: Mischinger Péter afölött az abrosz fölött törölte tisztára a macskáját, amin utána megterített

A másik négylábú később a terített asztalra is felugrott, hogy belekóstoljon a vendégeknek szánt zöldségekbe.

Hétfőn új hét kezdődött a Hal a tortánban, az első napon Mischinger Péter várta vacsorára Smaltig Dalmát, Görgényi Fruzsinát, Sári Évit és Richter Józsefet. Az egykori Exatlonos pirított rovarokkal készült a vendégeinek, bár eredetileg úgy tervezte, tengerimalacot süt nekik. Az asztaltársaság reakcióiból ítélve jól is tette, hogy végül meggondolta magát a rágcsálót illetően.

Mischinger vacsoraestjének aktív résztvevői voltak a macskái is. A négylábúak előszeretettel másztak fel az asztalra terítés közben, a házigazda az egyik állat alfelét is egy ilyen manőver közben törölte meg az abrosz fölött egy kendővel.

A macskák azért nem túl jólneveltek. Amikor csak mi vagyunk itthon, akkor bárhova fölmászkálhatnak. Így elég nehéz volt rávenni őket, hogy ne másszanak fel az asztalra, amikor már tisztességesen meg van terítve

– mondta a sportoló, aki saját bevallása szerint tartott is attól, hogyha megérkeznek a vendégek, a kedvencei vajon beleesznek-e majd a tányérjukba.

Az egyik macska később a megterített asztalra is felugrott, majd összenyalogatta és megcsócsálta a zöldségeket. Hogy Mischinger ezután végül cserélte-e a tál tartalmát a vendégek érkezéséig, azt nem tudni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik