Élet-Stílus

Borbély Alexandra elmondta, hogyan változott meg az élete Nagy Ervin mellett

Guillaume Horcajuelo / MTI / EPA
Guillaume Horcajuelo / MTI / EPA
Úgy érzi, sokat lazult a párja mellett.

A minap Borbély Alexandra volt Tatár Csilla vendége a KIRAKÓS! című műsorban. A színésznő mesélt a karrierje kezdetéről, az esküvőjéről, a szorongásairól és arról is, hogyan változott meg a világszemlélete azzal, hogy beleszeretett Nagy Ervinbe.

Én egy türelmetlen ember vagyok, stresszelős, szorongós… most már kevésbé, hogy hozzámentem egy olyan emberhez, aki nagyon laza. Mert nyilván közelítenünk kell egymás felé, hogy ne legyenek olyan nagyok a feszültségek. Mindenki olyan embert kap maga mellé, akitől elkezd egyszer csak lelazulni, remélhetőleg. Ő meg talán pontosabb lesz egyszer

– magyarázta, hozzátéve: mindez egy hosszú folyamat része volt, a kapcsolatuk elején ugyanis több nézeteltérésük is fakadt a különbségeikből, de végül rájött, hogy talán pont azért lett a párja Nagy Ervin, hogy az ő lazaságával könnyebb, nyugodtabb és egészségesebb életet élhessen.

A színészek ikerlányai egyébként tavaly októberben születtek meg, Borbély Alexandra nemrég a Nők Lapja hasábjain mutatta meg a babák arcát.

Kapcsolódó
Borbély Alexandra címlapon mutatta meg féléves ikerlányai arcát
Ez az első alkalom, hogy szemből látni a kislányokat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik