Élet-Stílus

Kiderült, ki az a férfi, aki Schumacher Vanda lakásában fotózkodott

A műsorvezető még áprilisban kapott egy Tinderről fotózott képernyőképet a barátnőjétől, amin egy idegen férfi állt a konyhájában.

Schumacher Vanda áprilisban számolt be arról a követőinek Los Angelesből, hogy az egyik barátnője Tinderezés közben akadt rá egy számukra ismeretlen illető profiljára, akinek a fotója a műsorvezető konyhájában készült. Schumacher akkor hangsúlyozta, hogy még a konyharuhát is felismerte a háttérben.

A ValóVilág műsorvezetője ma a Reggeliben árulta el, hogy azóta kiderítette, ki volt a konyhájában fotózkodó illető.

A legjobb barátnőm küldte át, hogy ő egy társkeresőm megtalálta ezt a képet. De ez annyira az én lakásom, hogy neki is feltűnt. Úgy küldte át, hogy hát, ezt elfelejtetted említeni. Mondom, én?!

– emlékezett vissza.

Mint mondta, a képet látva először azt hitte, hogy az egyik barátnője vitte fel hozzá a férfit, majd fotózta le, amikor ugyanis a Celeb vagyok, ments ki innen!-t forgatta Kolumbiában, tudta, hogy többen is buliztak a lakásában. Ám mint kiderült, az illető még azelőtt járt ott, hogy ő beköltözött volna.

Kiderült, hogy mielőtt én odaköltöztem volna, egy amerikai lány lakott három hónapig a lakásban, átmenetileg. Az ő csávója volt

– tisztázta a műsorban, majd azzal kezdett viccelődni, hogy azóta is keresi a férfit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik