Élet-Stílus

Belehalt a fenékplasztikába Kim Kardashian szakasztott hasonmása

Nehéz elhinni elsőre azokat az eseményeket, amelyekről a Daily Mail adott hír, főszerepben egy magát orvosnak kiadó személlyel, egy nővel, aki rajongott Kim Kardashianért és horribilis mennyiségű fenékimplantátummal.

Történt ugyanis, hogy az elsősorban onfyfansezéssel foglalkozó 34 éves modell, Christina Ashten Gourkani a fejébe vette, hogy az amerikai valóságshow-nagyasszony, Kim Kardashian szakasztott másává operáltatja magát.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ashten 🕊️ (@ashtens_empire) által megosztott bejegyzés

A nő ennek megfelelően plasztikai műtétek tucatjain esett át az elmúlt években, de még mindig nem volt tökéletesen elégedett az eredménnyel, így újra kés alá feküdt. A fenekébe szeretett volna új implantátumokat, ezért felvette a kapcsolatot a floridai Vivian Gomezzel. Nem világos, hogy a két nő miként került kapcsolatba, de mára kiderült, hogy Gomez sarlatán, nem rendelkezik semmilyen orvosi képesítéssel, ám ez nem akadályozta meg abban, hogy „több szilikoninjekciót” is a nő testébe fecskendezzen. A beavatkozásra április 19-én került sor, után nem sokkal Gourkani állapota romlani kezdett, és hiába szállították kórházba, ott már nem tudtak rajta segíteni. Halálát szívmegállás okozta, de a halottkém még vizsgálja az esetet.

Gomezt egy nappal később, április 20-án fogták el a floridai Fort Lauderdale repülőterén. Miután kiderült, hogy orvosi képesítése sincs, gondatlanságból elkövetett emberölés és súlyos testi sértést okozó, engedély nélküli orvosi tevékenység gyanúja miatt indult ellene eljárás.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik