Élet-Stílus

Úgy néz ki, Meghan Markle Diana hercegné ékszereiben túrázott III. Károly koronázásának másnapján

Charles McQuillan / Getty Images
Charles McQuillan / Getty Images
Véletlen lenne?

Múlt szombaton koronázták meg hivatalosan III. Károlyt királyt és Kamilla királynét – az eseményeket élőben követtük a 24.hu-n, a ceremónia összefoglalóját ide kattintva lehet elolvasni.

Az eseményre a király fiatalabbik fia, Harry is hivatalos volt. Mint ismeretes, a sussexi herceg a felesége, Meghan Markle nélkül vett részt a koronázáson, a hírek szerint pedig szinte azonnal repülőre is ült, amint lezajlott a ceremónia.

A sussexi hercegné távolmaradásának hivatalos oka az volt, hogy a gyerekeikkel marad Kaliforniában, már csak azért is, mert Archie fiuk aznap ünnepelte a negyedik születésnapját.

A Page Six riportja szerint Meghan Markle a koronázás másnapján egy rövid túrán vett részt barátaival, nem messze a család otthonától, ahol le is fotózták. A portál később arról írt, hogy Markle a néhai Diana hercegné óráját viselte a kiruccanáson, illetve egy karkötőt is, amiről az a hír járja, hogy annak idején III. Károly ajándékozta a gyerekei anyjának. Mint emlékeztettek: a sussexi hercegné egyébként gyakran viseli a szóban forgó órát, a karperec pedig nagy port kavaró Oprah-interjú alatt is a csuklóján zörgött 2021-ben.

A Daily Mail eközben kiemelte: a hercegné a karórával együtt összesen 157 ezer font értékben viselt ékszereket a túrán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik