Élet-Stílus

Könyörögtek a népszerű pornószínésznő rajongói, hogy pihenjen, de ő fáradhatatlan

Sérülései ellenére sem hagy fel szenvedélyével.

A népszerű pornószínésznő, Angela White május 5-én posztolt egy képet Instagramra, ahol Constance Penley filmproducer és egyetemi professzor mellett látható a Santa Barbara-i Kaliforniai Egyetemen – fedezte fel a Daily Mail.

A 37 éves pornószínésznő a filmtudományi karon hallgatóknak tartott előadást karrierjéről, valamint a pornográfia műfajáról.

Az akadémiai tevékenység továbbra is érdeklődési körömben marad, és olyasmi, amihez a jövőben szeretnék visszatérni

– volt olvasható a Melbourne-i Egyetemen diplomázott Angela posztjában, aki hangsúlyozta, a pletykákkal ellentétben nem szeretné otthagyni eddigi szakmáját.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ANGELA WHITE (@theangelawhite) által megosztott bejegyzés

A több mint 900 hardcore jelenetet maga mögött tudó felnőttfilmes neve a hetekben többször felbukkant egy évekkel ezelőtti baleset miatt, amikor egy forgatás közepén kórházba szállították. Partnere, Keiran Lee pornószínész szerint péniszével okozta a sérülést, míg Angela úgy véli, véletlen egybeesésről van csupán szó, és fájdalmaiért vakbélgyulladás volt felelős.

Angelát több rajongója is kérte, hogy egészségének érdekében hagyja a testét pihenni egy ideig, azonban a pornószínésznő azt mondta, hogy jól van, és szereti, amit csinál.

Csináld azt a munkát, amit szeretsz, és soha az életben ne dolgozz egy napot sem

– nyugtatta meg Angela a követőit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik