Élet-Stílus

Schobert Norbi: Ha a bükki füvesember élne, lehet, a neten keringő előadásaiért felnyomnák

Marjai János
Marjai János
Mindenféléről írt, például a gyógyszerlobbiról és Covid-vakcinákról.

Mint azt megírtuk, 40 milliós bírságot szabott ki a Gazdasági Versenyhivatal a Norbi Update-re. Schobert Norbi szerint példát akarnak statuálni vele, őt annyira megviselte a történet, hogy a visszavonulást fontolgatja.

Komoly terjedelmű Facebook-posztot is szentelt a hírnek. Hosszasan írt az elért eredményeiről, klinikai vizsgálatokról, majd beemelte a gyógyszerlobbi és a Covid-vakcinák kérdéskörét is.

A szabályokat tovább szigorították. A gyógyszerlobbi. Az a lobbi, aki klinikai vizsgálatok híján telenyomta a világot Covid vakcinával. A kívánt és nem kívánt káros élettani hatást nem vizsgálta a hatóság. Tele a temető fiatal kortársaimmal. Szegény Csollány is belehalt, márt ráoltottak. Nem tudom. Amikor engem és a feleségemet megszúrtak, nem végeztek Covid-tesztet. Akkor minket is ráoltottak volna? Tudnotok kell, velem példát statuálnak, mert első voltam. Most már egy élelmiszergyártó, vagy étrend-kiegészítő gyártó sem utalhat semmilyen élettani hatásra. Ha igen, akkor még nem jelentették fel. Ha este bekapcsolod a tévét, csak gyógyszer reklámot látsz, mert mindenre az a jó. Ha fáj a fejed, akkor fájdalomcsillapító és boldogság lesz.

Párhuzamot vont a néhány hónapja elhunyt Szabó Györggyel, a bükki füvesemberrel is: „A kamillateát sem szabad már gyulladáscsökkentőként reklámozni. Ha élne Gyuri bácsi, a bükki füvesember és a neten keringő előadásaiért felnyomnák, most ugyanabban a cipőben járna, mint én. Pedig jót tett a világgal”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik