Élet-Stílus

Többen a Kaszást vélték felfedezni Károly király koronázásán

Videókon a háttérben átvonuló sötét figura.

Amikor egy eseményt (tíz)milliók néznek világszerte a tévéképernyőkre tapadva, ráadásul élő közvetítésben, hosszú órákon keresztül, biztos, hogy akad egy-két fura vagy meghökkentő pillanat. Nem volt ez másként szombaton sem, III. Károly király koronázásakor, amikor is egyesek ufót véltek látni a légiparádén, mások pedig a király ujjainak vastagságára csodálkoztak rá.

Kétségtelenül a legbizarrabb pillanat egy alak – néhány tizedmásodpercig történő – felbukkanása volt, amely eseményt legtöbben csak utólag, a Twitterre és más közösségi oldalakra feltöltött videókban szúrták ki.

Az internetezők ugyanis két nappal az események után azon rágódnak, ki lehetett az a fura figura a Westminster-apátságban, aki a háttérben pillanatokra látható volt. A közös pont a találgatásokban: hogy a rejtélyes alak úgy nézett ki, mint a Kaszás. Fekete csuha, csuklya a fejen, a kézben pedig kaszának látszó tárgy.

Mutatjuk a videókat:

A kommentszekcióban a halál megszemélyesítője mellett másokra is tippeltek: volt, aki Darth Vader felbukkanásáról írt, más pedig annak a véleményének adott hangot, hogy Meghan Markle mégis jelen volt az eseményen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik