Élet-Stílus

Állítja egy férfi, 12 év alatt 1000 szexjátékot rejtett el nyilvános helyeken

Getty Images
Getty Images
Azt reméli, a megtalálók jól szórakoznak.

Egy férfi azt állítja a Redditen, hogy az utóbbi 12 évben 957 szexjátékot rejtett el az Egyesült Államokban és Kanadában.

Az egész onnan jött, hogy a főiskola befejezése után csak ősszel kezdődött el a rendes munkája, ezért addig egy import árukat fogadó raktárban szerzett állást. Az volt a feladata, hogy a beérkező árukat a megfelelő kamionra rakassa. Egy szállítmányt azonban, miután beérkezett, nem volt melyik teherautóra tenni, mivel a megrendelő cég egyszerűen eltűnt.

Az utolsó napján már annyira furdalta a kíváncsiság, mi van a rakományban, hogy kinyitotta az egyik dobozt.

Megbontottam a raklapot és sok-sok doboz szexjátékot tartalmazott Kínából, összesen 960-at

– idézi a Mirror.

Jót röhögtek ezen a munkatársaival, a főnöke viszont már meg akart szabadulni az árutól, ezért a férfi felajánlotta, hogy elviszi, és majd pénzt csinál belőlük az eBay-en.

Nem vagyok benne biztos, hogy a pénzügyi válság miatt, de egyszerűen nem volt rá kereslet. Hónapok alatt mindössze három darabot adtam el 30 dollárért.

Úgy volt vele, hogy kidobja az egészet, de egy átmulatozott estén egy barátja azzal az ötlettel állt elő, rakják le őket a szomszédjaik kertjébe. Le is rakták 12 háznál, az egyiknél egy srác reakcióját látta is, mikor az megtalálta, és ez megfizethetetlen élményt jelentett az ötletgazdának. Ekkor döntötte el, hogy beteszi őket a kocsijába, és mindig, mikor lát egy jó helyet, ott lerak egyet. Főleg New Englandben és New Yorkban, de Új-Mexikótól Kanaádig találni belőle.

Sokat utazik a munkája miatt, így a megfelelő helyek megtalálása nem okozott nagy gondot, az útjaira mindig visz egy játékot.

A koronavírus-járvány vége felé úgy döntött, az utolsókat kórházaknál rakja le.

Remélem, örömet okozok az embereknek

– írta posztjában, ahogy azt is, úgy gondolja, sok szexjáték „van még kint a vadonban”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik