Élet-Stílus

Fehér macskák és gyöngyök domináltak az idei Met-gálán

Jeff Kravitz / FilmMagic / Getty Images
Jeff Kravitz / FilmMagic / Getty Images

Fehér macskák és gyöngyök domináltak az idei Met-gálán

Összeszedtük az este legemlékezetesebb szereléseit.

Hétfőn este tartották az idei Met-gálát, melyen a Chanel néhai divattervezőjét, Karl Lagerfeldet ünnepelték. Az este ezúttal sem telt eseménytelenül: Anna Wintour és Bill Nighy a vörös szőnyegen debütáltak párként, Serena Williams és Karlie Kloss bejelentették várandósságukat, illetve egy csótány is kísérletet tett arra, hogy a többi vendéggel együtt felvonuljon a Metropolitan Művészeti Múzeum lépcsőin.

Az esemény legemlékezetesebb öltözékeit ezúttal is galériában mutatjuk be: idén két híresség is fehér macskaként – egészen pontosan Lagerfeld szeretett házi kedvenceként, Choupette-ként – pózolt a fotósoknak, de akadt olyan vendég is, aki jóformán ruhát sem viselt a vörös szőnyegen.

Galéria
Taylor Hill / Getty Images
Anne Hathaway

A Met-gálán már hosszú évek óta őrültebbnél őrültebb öltözékekben jelennek meg a hírességek. Alább listába is szedtük a legbizarrabb szetteket, a sorrendet pedig akár te is alakíthatod.

Kapcsolódó
A Met-gálák történetének legbizarrabb ruhái
A divat Oscarjának is tartott eseményen nem ciki, hanem szinte kötelező kitűnni a vörös szőnyeges tömegből valamilyen abszurd öltözettel.
Olvasói sztorik