Élet-Stílus

Met-gála 2023: egy csótány is megjelent a vörös szőnyegen, meghívó hiányában eltaposták

Neilson Barnard / MG23 / Getty Images for The Met Museum / Vogue
Neilson Barnard / MG23 / Getty Images for The Met Museum / Vogue
Nem szívesen látták a hívatlan vendéget a gálán.

Híresen nehéz meghívót szerezni a Met-gálára, azaz a New York-i Metropolitan Művészeti Múzeum adománygyűjtő és kiállításmegnyitó celebpartijára, az év legfontosabb divateseményére. 2023-ban egy merész csótány, bár senki nem invitálta, mégis megpróbált bejutni az exkluzív partira.

A rovart a vörös szőnyegen szúrták ki, megjelenése elég nagy feltűnést és zavart okozott. A Hollywood Reporter cikke szerint a sajtó munkatásai, a fotósok és a biztonsági őrök éppen az utolsó vendégeket (Rihannát és párját, A$AP Rocky-t) várták, mikor megjelent a csótány, és egy időre elterelte minden jelenlévő figyelmét.

A lap azt írja, Kevin Mazur, a Getty Images fotósa egy ponton rátaposott, de még ez sem tántorította el a csótányt. A rovar Hamupipőke-pillanatára azonban végül nem került sor, ugyanis még azelőtt elpusztították, hogy bejutott volna a gálának helyt adó múzeumba.

Halála után azonban vakmerő akciójának híre ment az interneten, több oldal is videót közölt a bevonulási kísérletéről.

Listába szedtük az elmúlt évek legőrültebb szereléseit a Met-gáláról, a sorrendet pedig akár te is alakíthatod.

Kapcsolódó
A Met-gálák történetének legbizarrabb ruhái
A divat Oscarjának is tartott eseményen nem ciki, hanem szinte kötelező kitűnni a vörös szőnyeges tömegből valamilyen abszurd öltözettel.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik