Élet-Stílus

54 követelése van egy nőnek, ha valaki járni akar vele, az egyik, hogy köttesse el magát

Azt kérdezi követőitől, hogy ettől ő válogatósnak számít-e.

Egy nő, July Jinku azt kérdezi az egyik Twitter-bejegyzésében, hogy válogatósnak számít-e ha egy férfitől, aki járni akar vele, 54 követelése is van.

Az indy100 szerint elvárásait három nagy csoportra osztotta, legfőbbekre, másodlagosakra és extrákra.

A legfontosabbak közé olyanok tartoznak, mint hogy a férfi vele töltse a szabadidejét, ajándékokkal lepje meg és legyen intelligens. További igénye, hogy párja írjon helyesen, támogassa a feminizmust és az LMBTQ+-t, valamint szeresse az animéket és a videojátékokat.

Nem prioritás, de jó, ha leendő barát nem iszik vagy drogozik, jó az ízlése gasztronómiai értelemben, és hogy nem követ „szexi nőket” a közösségi médiában. Szintén a másodlagos kategóriába tartozik, ha a férfi bírja Japánt, Jinku családját, de ne legyen túl jóban a nő barátaival.

Az is elvárás, hogy a partnere 25 és 35 év közötti legyen.

Az extrák sorában pedig olyan igényeket támaszt, mint hogy a pasinak legyen kocsija, tetoválása és piercingje és köttesse el magát.

Továbbá, hogy fényképezze, bókoljon neki és szeressen vele fürödni.

A videót már lassan félmillióan látták, szép számban érkeztek rá kommentek is. Sokak szerint erősen túlzásba esett a nő. Mások pedig arra kíváncsiak, ki lesz majd Jinku barátja és a listából mennyit lehet kipipálni majd.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik