Élet-Stílus

Isteni sugallatra cserélte a tanári pályát OnlyFans-karrierre – állítja a Los Angeles-i keresztény modell

„Isten üzenete teljesen világos volt: azért vagyok itt, hogy pornósztár legyek. Ez az én utam, hogy szolgáljam” – nyilatkozta a katolikus iskola helyett a szexuális forradalmat választó nő.

Egy tanári pályáját OnlyFans-profilra cserélő keresztény anya azt állítja, hogy Isten hívására választotta a katedra helyett a pornóipart – írja az Indy100.

A Los Angeles-i négygyermekes anya, Courtney Tillia – akiről korábban azért számoltunk be, mert Isten helyett a felnőtt tartalmakra specialzálódott fizetős közösségi oldalnak hálálkodott azért, hogy megmentette a családja karácsonyát – karrierváltása előtt egy katolikus iskolában tanított, ahol bevallása szerint úgy érezte, hogy Istentől és önmagától is „elszakadt”.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Courtney Tillia (@thecourtneytillia) által megosztott bejegyzés

A 36 éves nő azt mondja, akkoriban nagyon elveszettnek érezte magát, mivel nem tudta, mi az „életcélja, vagy hogy hogyan kellene segítenie másokon”. Végül úgy döntött, hogy az OnlyFans-hoz fordul, abban a reményben, hogy ha erotikus tartalomgyártóvá válik, akkor más nőket is megszabadíthat a „szexuális szégyentől”. Férje, Nick Tillia pedig teljes mellszélességgel támogatta a döntésében.

„Isten üzenete teljesen világos volt: azért vagyok itt, hogy pornósztár legyek. Ez az én utam, hogy szolgáljam. Megmutatom másoknak, hogy az élvezet és a szexualitásunk kifejezése – még a pornóban és a szexmunkában is – nem azért van, hogy ellentmondjon Istennek vagy Istentől elkülönülten létezzen. Ezek a dolgok szentek ésegységben vannak Istennel.

Az életemet a teljesen nyílt, és bocsánatkérés nélküli önkifejezés példájaként élem példaként élem: nem Isten ellenében, hanem teljes egészében Istennel együtt

nyilatkozta a Daily Starnak a kaliforniai erotikus modell.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Courtney Tillia (@thecourtneytillia) által megosztott bejegyzés

Courtney Tillia a nyíltságát igazolandó a számok egzakt világáról is kendőzetlenül beszélt a brit bulvárlapnak. Elmondása szerint 18 ezer feliratkozó kíváncsi a tartalmaira, és havi szinten 20 és 100 ezer dollár (6,8 és 38 millió forint) közötti összeget keres egy hónapban az erotikus közösségi oldalon.

„Nincs szükségem arra, hogy egy szervezet vagy intézmény megmondja nekem azt, hogy kicsoda Isten, vagy azt, hogy hogyan alakítsam ki a kapcsolatomat Istennel” – foglalta össze a mindenhatóval való kapcsolatát a tanárból lett OnlyFans-modell.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik