Élet-Stílus

Az OnlyFans mentette meg a négygyermekes anyuka karácsonyát

Courtney Tillia korábban 20 dollárért tudott csak ajándékot venni a gyerekeinek, idén már 5000 dollárt költött erre.

Courtney Tillia egy újabb példa arra, hogyan képes valaki életét fenekestül felfordítani az OnlyFans.

A Los Angeles-i anyukának négy gyermeke van, a karácsonyi időszak ezért mindig megterhelte a pénztárcáját – írja a Daily Star.

Emlékszem, 2015-ben 20 dollárral indultunk a boltba, hogy zoknit vegyünk a gyerekeknek

– mesélte Tillia, aki elmondta azt is, hogy sokszor hetente épp csak ennyi, 20 dollárjuk volt arra, hogy ellássák a családot és a három kutyájukat.

Az akkoriban tanárként dolgozó Tillia folyamatosan szorongott és depresszióssá is vált ebben az időszakban, 2016-ban viszont elhatározta, hogy felmond és „életvezetési tanácsadó” lesz.

2019-ben indította el karrierjét az OnlyFansen, ma már 25 ezer feliratkozója van. Havonta 40 ezer és 100 ezer dollár között keres, legfőképp azzal, hogy mindenkinek megmutatja bájait.

 

Azt reméltem, hogy havi 500 dollárt fogok keresni, ki tudom fizetni az autóm részleteit és a biztosítást. Álmaimban sem gondoltam volna, hogy ennyire sikeres leszek!

– mondta.

A modell idén karácsonykor már 5000 dollárért tudott ajándékot venni a gyerekeinek, akik többek között elektromos robogót, VR-szettet és darts táblát is kapnak.

Az anyuka elmondta, hogy már Hawaiira is el tudtak menni nyaralni, és máshová is elutaztak volna, ha nem jön közbe a koronavírus-járvány. Sőt, már arra is jut, hogy másoknak is segítsenek.

Tillia elmondta, hogy a jövőben ingatlanokba szeretne befektetni, de nem hagyja ott az OnlyFanset.

Sokkal több tartalmat fogok majd gyártani, hogy még több pénzt keressek és még nagyobb dolgokat érjek el

– mondta.

A modellről nemrég egy rövid portréfilm is megjelent, amelyben egyszerűen csak „OnlyFans-szenzációnak” nevezi magát.

Tillia a napokban azzal keltett még nagyobb hullámokat maga körül, hogy bejelentette: a férfiak mellett a nőkhöz is vonzódik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik