Élet-Stílus

Berki Mazsi: Nagy változások történtek az életemben

tv2
tv2
Örül, hogy kevésbé van a média szeme előtt.

A Bors szólaltatta meg Berki Mazsit, aki párjával Székesfehérvárra költözött Budapestről. A celeb-influenszer azt mondja, ott próbál új életet kezdeni.

Nagy változások történtek az életemben az elmúlt időszakban: januárban elköltöztünk Budapestről Székesfehérvárra, itt próbálom újjáépíteni és újrakezdeni az életünket. Kecskeméti vagyok, kezdünk újra beilleszkedni a vidéki életbe. Bár Fehérvár kisebb, mint a szülővárosom, de nagyon megszerettem és jól érzem magam itt. Az életemnek van olyan része, ami még mindig Budapesthez köt, így hetente egy-két alkalommal utazom a fővárosba, előfordul, hogy a testvéremnél alszom vagy épp barátnőzök, összekötöm a kellemeset a hasznossal, ahova kislányomat is magammal viszem.

Visszatekintve azt látja, „kifelé élték az életüket” korábban.

Médiaszemélyiségként mindenki szeme előtt éltük az életünket, nagyon jó érzés, hogy ez az utóbbi időben már nem így van. A social media platformjaimon egy-egy pillanatot meg szoktam osztani a követőimmel, és ezt nagyon szívesen teszem. Tudom, hogy sokan kíváncsiak a velem kapcsolatos dolgokra, de majd mindennek eljön a maga ideje.

Nem is olyan régen arról is beszélt, bejárónőt fogadott:

Kapcsolódó
Berki Mazsi: Házimunka helyett inkább kifizetem a bejárónőt, hogy ne menjenek el napok a takarítással
Prioritás nála, hogy dolgozhasson, a szabadidejét pedig a kislányával szeretné eltölteni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik