Élet-Stílus

„Egyszerűen most nincs erre energiánk” – Hajdú Péteréknek idén sem lesz esküvőjük

Mohos Marton / 24.hu
Mohos Marton / 24.hu
Láng Eszter azt mondja, szerelmesebb vőlegényébe, mint valaha, de a lagziszervezés most nem fér bele az idejébe.

Hajdú Péter és menyasszonya két éve tervezik az esküvőt, aminek időpontját többször elhalasztották. Kisfiuk és a munka minden idejüket elviszi, így idén sem kelnek egybe. Láng Eszter a Storynak mesélt arról, hogy pár hónapja szakmát váltott: a korábbi tévés szerkesztő társtulajdonos és ügyvezető lett egy vállalkozásnál, ami mellett esküvőjük megszervezésére már nem maradt idő.

Egyszer biztos eljön a nagy nap, de még csak beszélgetni sincs időnk Petivel az esküvőről. Szerencsére egyikünket sem bántja a dolog, mert nem az van, hogy nem akarjuk, hanem mindketten látjuk, hogy egyszerűen most nincs erre energiánk

– fogalmazott Láng Eszter, hozzátéve: mostanában egymásra is kevés idejük jut vőlegényével. Néha igyekeznek együtt tölteni egy-egy estét vagy egy kétnapos utazást, „de való igaz, még soha nem volt ennyire nehéz, hogy kettesben legyünk Petivel. Viszont ha sikerül, felértékelődik az a pici együtt töltött idő” – mondta el.

Az üzletasszony szerint egy kisbaba érkezésével egyenesen arányosan nő a konfliktusok száma is. „Nálunk is így van, de a tudatosság a kulcs. Oda kell figyelni a másikra, a jelekre, és akkor nem lesz baj.”

Bármi nézeteltérés is van, látva, hogy Peti milyen apuka, szerelmesebb vagyok belé, mint valaha.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik