Élet-Stílus

Az álommeló: Anett kínos helyzetbe került, Balogh Levente haladéktalanul elbocsátotta

Anett számára ért véget a küzdelem az elnöki asszisztensi pozícióért.

Az álommeló jelöltjeinek a reality szerdai epizódjában az volt a feladatuk, hogy Balogh Levente mellett a finn nagykövetség tagjait is lenyűgözzék: saját maguk által forgatott imázsfilmmel, prezentációval és finn hagyományokat őrző koreográfiával is kellett készülniük. A bemutatók után a megrendelő kérdéseket tett fel mindkét csapatnak. Anett ezen a ponton került kínos helyzetbe, mikor kiderült: nem elég jó az angolja. Pégé segített neki a fordításban.

Hát, Anett, az angol az nem nagyon megy, úgy látom. Együtt tanuljuk meg?

mondta a prezentáció után Balogh, aki nem sokkal később bejelentette Anett elbocsátását.

Az angol nyelvtudás nagyon fontos. A felhívásomban is benne volt, hogy ez egy fontos dolog. Ügyesen táncolt, de nem tud angolul, ez most kiderült egyértelműen. Olyan emberre van szükségem, aki tud képviselni nemzetközi szinten is. Az ön számára véget ért ez a megmérettetés, ezen a ponton úgy érzem, nem alkalmas arra, hogy az elnöki asszisztensem legyen

indokolta meg döntését.

Anett azt hozta fel saját védelmére, hogy az ő első idegen nyelve a német, nyomás alatt pedig még nehezebb megszólalnia a második idegen nyelvén, vagyis angolul.

 

Anett korábban bevallotta, hogy fehérneműs táncosként is dolgozott, ekkor Balogh Levente azt mondta neki, a múltja miatt nem indul hátrányból.

Kapcsolódó
Az álommeló: Balogh Levente egyik jelöltje fehérneműs táncosként dolgozott, hogy finanszírozni tudja az édesanyja műtétjét
Az üzletember megígértette vele, hogy soha többé nem vállal munkát hasonló helyen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik