Élet-Stílus

Az álommeló: Balogh Levente egyik jelöltje fehérneműs táncosként dolgozott, hogy finanszírozni tudja az édesanyja műtétjét

Az üzletember megígértette vele, hogy soha többé nem vállal munkát hasonló helyen.

Az álommeló csütörtök esti adásában Anettnek nyílt lehetősége együtt ebédelni Balogh Leventével, amíg a többi versenyző feladatot teljesített. A jelölt úgy döntött, megragadja az alkalmat, és bevallja az üzletembernek, mivel foglalkozott korábban.

Mint mondta, annak idején, miután felköltözött Budapestre, a barátnőjével elmentek egy szórakozóhelyre, ahol látta, hogy fehérneműs nők táncolnak. Mivel úgy ítélte meg, a táncosok nem dekoratívabbak nála, találkozót kért az üzletvezetővel, és végül munkát is kapott a szórakozóhelyen.

Luxusdolgokat én nem vettem magamnak, hanem… hanem alapvető dolgokat, és volt m égegy motivációm. Anyukám tavaly augusztusban leesett a lépcsőről és elszakadt két szalagja. Kétmillió forint lett volna a műtét, és én azt mondtam, hogy én ezt megadom neki. Mert őt szeretem a világon a legjobban, és nem tudom, hogy tudom meghálálni neki, hogy ő a világra hozott és életben tartott, és én neki ezzel úgymond tartozok

– vallotta be a könnyeivel küzdve Anett, aki ekkoriban nappal az eredeti szakmájában, óvodapedagógusként dolgozott, éjszaka pedig az említett szórakozóhelyen táncolt.

Az óvodába hét órára mentem dolgozni. Ott voltam fél kettő-kettőig. Hazamentem, aludtam, felkeltem ilyen hat órakor. Elkészültem, mentem kilencre-tízre dolgozni, ott voltam hajnali háromig és hatkor keltem

– tette hozzá.

A kettős életére végül fény derült, egy ismerőse közölte az óvoda vezetőségével, hogy Anett mivel foglalkozik éjszakánként. Ekkor azonnal kirúgták az intézményből, a gyerekektől sem tudott elbúcsúzni.

Balogh Levente a történetét hallva azt mondta, az elnöki asszisztensi pozíciót illetően az emberi érték számít, nem indul hátrányból a múltja miatt. Sokszorosan megígértette viszont vele, hogy soha többé nem vállal munkát hasonló helyen, mint a szóban forgó éjszakai bár.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik