Élet-Stílus

Berki Mazsi: Házimunka helyett inkább kifizetem a bejárónőt, hogy ne menjenek el napok a takarítással

TV2
TV2
Prioritás nála, hogy dolgozhasson, a szabadidejét pedig a kislányával szeretné eltölteni.

Berki Mazsi a hot! magazinnak adott interjút, melyben mesélt a legutóbbi tévés szerepléséről, a főzőtudományáról, a kislányáról és arról is, hogy mivel számára prioritás, hogy dolgozhasson, bejárónő segíti a házimunkában.

Magamhoz képest egész házias lettem, nincs bajom a házimunkával, de bevallom, ebben van segítségem. Ha egy nőnek lehetősége van arra, hogy pénzt keressen (én már 14 éves korom óta dolgozom), akkor a házimunka helyett inkább kifizetem a bejárónőt, hogy ne menjenek el napok a takarítással. Ezt az időt inkább a kislányommal töltöm

idézte Berki Krisztián özvegyét a hot! nyomán a Bors.

Fontos számomra a rend, és örülök, hogy van segítségem. Vannak olyanok, akik nem engednek be idegeneket az otthonukba, de én ezt másként látom. Amíg tudok, élek ezzel a lehetőséggel.

Berki arról is beszélt a lapnak, hogy jelenleg azon dolgozik, hogy testileg és lelkileg is formába kerüljön, az utóbbi időben ugyanis elhanyagolta a jógát, és nem szakított elég időt a lelkére.

Hajlamos vagyok elveszni a hétköznapokban. Amellett, hogy próbálok magamra is figyelni, konkrét dolgokkal is foglalkozom, lépésekben haladok. Rendbe tettem a teraszt, most Emma szobája következik. Lesz egy tisztasági festés, megérkezik az új kiságya. Szeretnék neki egy diavetítőt, egy puha szőnyeget, csajos falfestést

– tette hozzá.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

HOT! Magazin (@hotmagazin) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik