Élet-Stílus

Kozso és barátnője 15 éve egyszer már összejöttek, tavaly találtak ismét egymásra

Másfél évtizede másfelé sodorta őket az élet.

Hétfőn kiderült, kik szerepelnek majd a Párharc idei évadában, és a listán Kozso és barátnője, Ágica is helyet kaptak. A páros a Blikknek mesélt a kapcsolatukról.

Nagyon nehéz volt titokban tartani, hogy együtt vagyunk és szeretjük egymást, de ez a megfelelő felület arra, hogy ezt bejelentsük. Másfél évtizede ismerjük egymást, akkor is együtt voltunk. Aztán másfelé sodródtunk, én külföldön építettem karriert, Kozso pedig itthon. Tavaly kezdődött új időszámítás a közös életünkben

– fogalmazott Ágica, majd az Ámokfutók énekese átvette a szót, és elmondta, hogyan találtak újra egymásra.

Először telefonon vettük fel a kapcsolatot. Aztán nem miattunk, de ott volt az egyik koncertemen. Ott köszöntünk egymásnak, volt puszi, ölelések, és a végén már öröm volt megcsókolni.

Együtt dolgoznak Kozso projektjein, Ágica mindenben segíti a zenészt, legyen szó zenei munkáról, koncertek szervezéséről vagy a festményei értékesítéséről.

Nem is értem, hogy bír ennyi terhet cipelni, soha nem borul ki – pedig lenne rá bőven oka – és még rám is figyel. Végre van mellettem valaki, aki képes azt elérni, hogy ne pörögjenek egyfolytában, hanem olykor nyugodjak meg és eresszek le. Csoda egy nő, akiből hatalmas szeretet árad. Azért bevallom, vele se egyszerű tartani a lépést, mert Ági is ezer fokon ég. Ő a sportban ért el elképesztő eredményeket, benne van abban a tizenkét magyar emberben, aki végigcsinálta a maratont és az ultrát is

– büszkélkedett párjával Kozso.

A Párharccal kapcsolatban azt mondták, kiléptek a komfortzónájukból és a feladatok még inkább összekovácsolták őket, a versenytársaikkal pedig azóta is tartják a kapcsolatot.

Az énekes egy hónapja nyilatkozott először a kapcsolatukról. Akkor azt mondta, boldogabb és szerelmesebb, mint valaha.

Kapcsolódó
Kozso új párkapcsolatáról: Őrülten szerelmesek vagyunk, szebbek a nappalok és az éjszakák
Két agyvérzés, két aneurizmaműtét, egy több hétig tartó kóma és egy súlyos autóbaleset után most az egészsége is jól szolgál.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik