Élet-Stílus

Kozso új párkapcsolatáról: Őrülten szerelmesek vagyunk, szebbek a nappalok és az éjszakák

TV2
TV2
Két agyvérzés, két aneurizmaműtét, egy több hétig tartó kóma és egy súlyos autóbaleset után most az egészsége is jól szolgál.

Kozso a Story magazinnak azt mondta, most boldogabb és szerelmesebb, mint valaha. Új párjáról elárulta: nemcsak gyönyörű és sportos, de a cégvezetés mellett egyetemre is jár. Barátnőjével nemcsak a magánéletben, a munkában is kiegészítik egymást, választottja a fellépések szervezésétől kezdve a színpadi megjelenéséig, a nemzetközi galériákban való kiállításokig mindenben segít neki.

Amióta a kedvesem, igazi szép szerelmem mellettem van, minden sokkal könnyebb. Őrülten szerelmesek vagyunk, szebbek a nappalok és az éjszakák, jobb a levegő, a fény, az ízek, az illatok, a világraszóló érzések. De művészemberként szükségem is van az én múzsámra. Én a szerelemből táplálkozom, ezért élek, hogy aztán az érzéseimet kiénekeljem, és vászonra fessem magamból az emberiségnek. Szürrealista módon fejezem ki önmagam. Most újra színesben látom a világot, örök hálát érzek a lelkemben!

– nyilatkozta.

Közel kilenc éve súlyos agyvérzése és aneurizmaműtétje volt, nem sokkal később pedig részese volt egy két halálos áldozattal járó autóbalesetnek Amerikában, aminek következtében eltört a gerince.

Az őrangyalaimnak hála, fantasztikusan jó állapotban vagyok, pedig nem sok esély volt arra, hogy két agyvérzés és az egy hónapig tartó kóma után egyáltalán életben maradok. Az utóbbi években még többször megnyitotta Hudák professzor (dr. Hudák István – a szerk.) a koponyámat, hogy meggyőződjön arról, minden rendben van-e az általa kifejlesztett speciális anyaggal. És szerencsére igen, tökéletesen jól vagyok. Most akár már száz évig is élhetek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik