Élet-Stílus

Zendaya meglepetésvendég volt a Coachellán, hét év után állt újra színpadra énekesnőként

Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images
Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images
Az Eufória betétdalait énekelte.

Zendaya a kaliforniai Coachella művészeti és zenei fesztivál második hétvégéjén, Labrinth szombat esti koncertjén lépett fel, hogy közösen előadják az Eufóriából ismert All of Us, illetve I’m Tired című dalokat.

Nem tudom elégszer kifejezni hálámat ezért a varázslatos éjszakáért. Köszönöm testvéremnek, Labrinthnak, hogy meghívott, és hogy egy gyönyörű, biztonságos környezetet teremtett nekem ahhoz, hogy újra színpadon állhassak. És a ma esti tömeg…. Wow! Csordultig tele a szívem. Nem tudom elégszer megköszönni azt a szeretetet, amit ma este kaptam, amitől minden idegszálam fellazult. Nagyon hálás vagyok

mondta el a koncert után a színésznő Instagram-történetében.

Zendaya karrierje a Disney-nél kezdődött, egy évtizeddel ezelőtt egy albuma is megjelent, de pár éve kissé visszalépett a zenétől, és főleg a színészetre koncentrált. Utoljára 2015-ben, a turnéján állt színpadon énekesnőként.

A hétvégi koncerten egyébként nem a színésznő volt az egyetlen meglepetésvendég, Sia is elénekelt egy számot az eredeti fellépővel, oldalán állandó alkotótársával, a táncos Maddie Zieglerrel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik