Élet-Stílus

Rubint Réka visszavesz a tempóból: Annyira túltoltam, hogy volt olyan, hogy alig bírtam kiszállni az autóból

Berecz Valter / 24.hu
Berecz Valter / 24.hu
A sok felkérés vállalása miatt már a saját testi egészségét veszélyeztette.

Rubint Réka nemrég azt nyilatkozta, egy kicsit szeretne visszavenni a tempóból. A hétfői Mokkában arról beszélt, minden évben megfogadja, hogy kevesebbet fog dolgozni, de aztán mindig rengeteg felkérést kap, ezek között akar mostantól jobban szelektálni. Elmondta, múlt évben volt olyan, hogy egy hétvégén 5-7 fellépése is volt, ami intenzív aerobik-órák tartását jelenti.

Annyira, de annyira túltoltam, hogy volt olyan, hogy vasárnap este, amikor ki kellett szállni az autóból – sofőrrel mentem mindig, mert Norbi nem engedte, hogy én vezessek –, alig bírtam kiszállni. Most leszek nyáron 45 éves, a test jelzi, hogy több időt kell hagyni a pihenésre és a regenerálódásra

– fogalmazott a műsorban. Mint mondta, ez nem azt jelenti, hogy abba kell hagyni mindent, csak kicsit át kell szervezni a dolgokat.

Most több időt hagyok a pihenésre, olyan szempontból, hogy mikor otthon vagyok, akkor nem pakolok, nem mosok… Nyilván mosok, de hogy nem az van, hogy feles időnek tekintem azt, amikor csak úgy leülhetnék és ténylegesen csak pihenhetnék, hanem most már ezt megadom magamnak. Az elején, nem is az, hogy furcsa volt, de nehéz volt. Lelkiismeret-furdalásom volt, hogy nem csinálok semmit. Szerintem most már tudok pihenni, ezt is meg kell tanulni.

Rubint Réka azt mondta, szerinte sokan járnak hasonló cipőben, például élsportolók is. Most már havonta legalább egy hétvégéjét teljesen szabadon hagyja. Döntését férje, Schobert Norbert is támogatja.

Norbi tavaly azt mondta nekem, hogy »Kicsim, vásárolok nálad fellépést, én leszek a megrendelő, csak ne menj sehova!« Norbi nyilván mindig félt, és azért mikor az ember kívülről látja a családtagját egy ilyen őrült mókuskerékben, amit én tekertem magamnak, akkor előjön az óvás, a féltés. Mindig mindenki mondta, »Réka, ne told, ne csináld, hogy bírod?« Bírtam, csak az embernek észszerű határok között kell tartania saját magát. És nagyon büszke vagyok, mert sikerült.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik