Élet-Stílus

Csonka András: Egyszer csak 58 éves leszel, és azon kezdesz gondolkodni, ha megöregszel, ki lesz körülötted

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu
Szerinte ő egy magának való pasi.

Csonka András volt Palik Lászlóék Három igazság című műsorának vendége. A beszélgetés során kitértek a színész féltve őrzött magánéletére is. Csonka azt mondja, muszáj önkritikával néznie ezt a kérdést, szerinte ő hibázott azt illetően, hogy szerelmi élete nem úgy alakult, ahogy szerette volna.

Amikor arról beszélek, hogy szeretném, ha szeretnének, elfogadnának, az ember annyira akarja, hogy közben nem veszi észre, hogy nincs egyvalaki, aki szereti. Mert mindenki szeressen, de hol van az egyvalaki? Ebben viszont nem mutogathatok senkire, hogy miért nincs, hogy miért volt ez a dolog problémás. Önkritikával kell ezt szemlélnem. Ebben én vagyok a hibás. Ha újraforgathatnám az életem filmjét, bátrabban tudnék belemenni ebbe a dologba, több figyelmet fordítanék a magánéletemre, amit nem tettem meg. Egyszer csak 58 éves leszel, és azon kezdesz gondolkodni, mi van, ha úgy megöregszem, ki lesz körülöttem? A családom, persze.

Palik megkérdezte a színészt, magányos-e.

A magány szót nem szeretem, baromi szomorú. Ha azt mondom, igen, sajnálkozásra adok okot. Én egy magamnak való pasi vagyok. Függetlenséget várok a magánéletemben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik