Élet-Stílus

Pumped Gabo: Megkérném Orbán Viktort, hogy mostantól csak magyar termékeket engedélyezzen, hogy ezzel is erősítsük a gazdaságot

RTL Klub
RTL Klub
Elmondta, szerinte mit telhetnének az emberek azért, hogy megóvják a Földet.

Pumped Gabo a Föld napjának apropójából a Blikknek adott interjút. A celeb szerint túlhasználjuk a bolygó erőforrásait, az elmúlt években pedig egyre jelentősebb mértéket ölt a környezetszennyezés.

Ő szelektíven gyűjti a hulladékot, nem használ feleslegesen áramot, van, hogy gyertyával világít este, és igyekszik nem túl sokat autózni. Mint mondta, az elmúlt években lett fontos számára a környezetvédelem, amikor pedig vidékre költözött egy erdei házba, a vallásra is rátalált. Bár az éjszakai hidegek miatt visszaköltözött onnan Budapestre, nyáron tervezi, hogy visszatér.

Pumped Gabo elmondta, hogy az Instagram-oldalán az a meztelen fotója kapta a legtöbb lájkot, mellyel a Fertő tavi beruházások ellen igyekezett felhívni a figyelmet. Örül annak, hogy pozitív visszajelzéseket kapott, a kép ugyanis jóval kívül esett a komfortzónáján.

Ami a kapcsolatait illeti, elárulta: jelenleg nincs párja, és ő is szokott gondolkodni azon, hogy miért, ugyanis most már olyan korban van, hogy boldog lenne egy kapcsolatban.

Most már nem adom oda a szexuális energiáimat mindenkinek

– tette hozzá a témához, amivel kapcsolatosan azt is elmondta, családot egyelőre még nem szeretne, és nagyon elfoglalt mostanában.

Arról, hogy szerinte a magyarok mit tehetnek a környezetvédelemért, a következőt nyilatkozta:

Gyűjtsék szelektíven a hulladékot, és mindenki vásároljon magyar terméket. Én egyébként arra gondoltam, hogy megkérném Orbán Viktort, hogy mostantól csak magyar termékeket engedélyezzen, hogy erősítsük ezzel is a magyar gazdaságot. Mert az nagyon szennyező is, hogy Dél-Amerikából jönnek be ide a zöldségek, gyümölcsök.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik