Élet-Stílus

Horváth Éva a fogyasztó injekciókról: Ha szúrnám magam, a szoptatáskor a kisfiam véráramába is bekerülne, hogy tennék ilyet vele?

Fülöp Dániel / 24.hu
Fülöp Dániel / 24.hu
Felháborítónak tartja, hogy egyesek azzal gyanúsítják, injekciókkal fogyott le a szülése után.

Horváth Éva a napokban az Instagram-oldalán írt arról, hogy egyre többen kérdezik meg tőle, mit szed, amivel ilyen alakja lehet két gyerek után is. A szépségkirálynő ekkor tisztázta, hogy semmit, az Astanga jógának köszönheti a tónusait.

Horváthot a Bors is felkereste a témával kapcsolatban: mint mondta, eszében sincs fogyasztó injekciókat használni: egyfelől szoptat, másfelől pedig tartana is attól, milyen mellékhatásai vannak a szernek.

Felháborító, hogy rólam is ezt gondolják. Ez az egész »csodaszer«, amit egészséges emberek szúrnak magukba, rémálom! Elmebetegség, félelmetes, hogy hova tart a világ. Gyógyszert szúrni magadba, miközben semmi bajod, csak azért, hogy fogyj? Aztán majd 5-10 év múlva jönnek a mellékhatások, ki tudja milyen tünetei lesznek… Nagyon durva! Még amikor aktívan modellkedtem, egyszer répa fogyókúrát tartottam és besárgultam tőle, én már akkor megijedtem

– magyarázta a lapnak

Nem is értem, hogy jutott ez a dolog velem kapcsolatban eszébe bárkinek is, hiszen én az elmúlt években vagy terhes voltam, vagy szoptattam, mint ahogy a kisebbik fiam még mindig szopizik. Ha szúrnám magam, a szoptatáskor a kisfiam véráramába is bekerülne, hogy tennék ilyet vele?

– tette fel a kérdést a modell, aki ezúttal is elmondta, mennyire pozitív hatással volt az életére a fentebb említett jógafajta, ami nemcsak szálkásabbá, de olyan hajlékonnyá is tette, mint amilyen fiatalkorában volt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik