Élet-Stílus

Molnár Anikó az OnlyFansről: Szerettem volna, ha az édesanyámnak nem kell már pénzt adnia a közös kasszába

TV2
TV2
Szerencsésnek érzi magát, amiért 47 évesen olyan fizikai állapotban van, hogy bátran megmutathatja magát.

Molnár Anikó több mint két hónapja indította el az OnlyFans-fiókját, mellyel hamar mérföldkövet ért el: állítása szerint márciusban a világ összes tartalomgyártója közül a felső egy százalékba került.

Az egykori ValóVilág-szereplő most a Borsnak mesélt arról, miért is vágott bele az erotikus tartalomgyártásba.

Nem akarom, hogy úgy tűnjön, hogy megmagyarázom a miérteket, hogy felmentést kapjak az ítélkezőktől. De elmondom szívesen, mert ha legalább egy ember megérti a motivációm, akkor talán már megérte nyilatkozni róla. Szóval: nagyon komoly lelki háttere van a döntésemnek. Az édesanyámmal kettesben élek. Ő a családom, a mindenem, egyedül ő van nekem. Mindent mi intézünk, mi fizetünk. Az édesanyám 75 éves, bár szerencsére még jól van, az idős korral járó nehézségeket nem lehet elkerülni

– mondta a lapnak Molnár, aki reméli, minél később jön el az az idő, amikor az édesanyjának gyógyszerekre vagy kezelésekre lesz szüksége, ha viszont eljön, szeretne mindenben a segítségére lenni.

Az anyukám becsülettel felnevelt minket, most úgy érzem itt az idő, hogy valamit visszaadjak neki. Szerencsém van, hogy 47 évesen olyan fizikai állapotban vagyok, hogy bátran megmutathatom magam. Igen, pénzért. Jó a genetikám, ez kiváltság, amivel élek. Szóval azt szerettem volna, ha az édesanyámnak nem kell már pénzt adnia a közös kasszába, hogy azt a kis nyugdíját mind magára költhesse. És mostanra elértünk ide: ha jön egy gázszámla, azt gond nélkül befizetem, anyunak nem kell beleadnia.

Molnár hozzátette: csak az számít neki, hogy az édesanyját boldoggá tegye, ami pedig az OnlyFanst illeti, úgy fogalmaz: „nincs férje, se gyereke, akik előtt szégyenkeznie kellene, és nem tartozik senkinek elszámolással”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik