Élet-Stílus

Woody Harrelson is úgy gondolja, hogy féltestvérek lehetnek Matthew McConaughey-val

Kevin Winter / Getty Images
Kevin Winter / Getty Images
Harrelson benne lenne a DNS-tesztben, McConaughey viszont hezitál, mert úgy érzi, így elveszíti az apját, aki felnevelte.

Matthew McConaughey a múlt héten beszélt arról Kelly Ripa podcastműsorában, hogy úgy gondolja, Woody Harrelsonnal testvérek lehetnek.

A teóriáját két dologra alapozta: egyrészt azt mondta, a gyerekkori képeiken annyira hasonlítanak egymásra, hogy az még a családtagjaiknak is feltűnt, másfelől pedig egyszer, amikor Harrelsonnal együtt nyaraltak családostól, McConaughey édesanyja váratlanul azt mondta: „Woody, ismertem apádat.”

Mindenki érezte, hogy anyám hogyan mondta azt, hogy »ismerte«. Próbáltuk megfejteni, mit értett ez alatt, matekoztunk egy kicsit, aztán rájöttünk, hogy Woody apja katonai eltávon volt akkor, mikor az én anyám és apám másodszor váltak. És van néhány számla Nyugat-texasi helyekről, ahol találkozhattak, ami amolyan összeröffenős pillanat lehetett köztük

– mondta a műsorban a színész, aki bár tisztában van vele, hogy Harrelson benne lenne egy DNS-tesztben, ő tart az eredménytől, ugyanis kicsit fél az igazságtól.

Woody Harrelson a minap Justin Paul Theroux vendége volt The Late Show-ban, ahol először kommentálta McConaughey felvetését.

Nos, csak annyit mondok, van némi igazságtartalma ennek a gondolatnak

– jegyezte meg a 61 éves színész, majd ő is mesélt arról a bizonyos görögországi nyaralásról, ahol McConaughey édesanyja azt mondta neki, ismerte az édesapját. Mint mondta, az „ismerte” szó hangsúlyát egyszerre találta aggasztónak és érdekesnek.

Én szeretnék elmenni egy DNS-tesztre, de ez neki (Matthew McConaughey-nak – a szerk.) sokkal nagyobb dolog. Ő úgy érzi, elveszíti az apját. De én úgy vagyok vele, hogy egy másik apát, és egy testvért is nyerne

– tette hozzá.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik