Élet-Stílus

Feltakaríttatták a popcornt a repülőn az amerikai sztársportoló terhes feleségével

Anthony Bass teljesen kiakadt, de a többség nem az ő oldalán állt.

Parázs vitákat váltott ki a Twitteren, hogy egy anyának fel kellett takarítania a gyerekek által kiszórt pattogatott kukoricát a United Airlines egyik járatán – írja az Insider.

A történtek azért is szóltak nagyot, mert a híres baseball-játékos, a Toronto Blue Jays dobójának, Anthony Bassnek 22 hetes terhes feleségéről és gyerekeiről van szó.

A sportoló tweetelte ki, hogy feleségét arra kérték, hogy szedje össze a popcornt. Bass egy fotót is mellékelt, amelyen két gyermekük játszik, miközben tele van a padló pattogatott kukoricával.

A kommentelők között vita alakult ki, hogy a szülőknek vagy a személyzetnek kellene összeszednie a pattogatott kukoricát.

A legtöbben azt írták, hogy ez a szülők dolga, Bass szerint azonban a légitársaság által felvett takarítószemélyzet feladata lenne ez, hozzátette, hogy a popcornt is stewardessektől kapták.

Páran megkérdezték, hogy miért nem ő takarított fel, ha már a felesége terhes.

Egy kommentelő megjegyezte, hogy ő is utazott már két gyerekkel a repülőn, és szerinte az a szabály, hogy mindenki szedje össze maga után a szemetet.

A légitársaságok nem a gyerekek játszóterei

–írta egy másik.

Néhányan azért Bass oldalára álltak, arra hivatkozva, hogy elég drága repülőjegy és a különböző szolgáltatások, hogy a személyzet fetakarítsa a popcornt. Még Ian Miles Cheon véleményvezér is azt mondta, hogy a United Airlines-nak azért vannak takarítói, hogy kezeljék ezeket a helyzeteket.

Bass később azt írta, hogy a légitársaság belsőleg intézi a stweradessek ügyét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik