Élet-Stílus

„A Wikipédián nem volt fent, hogy milyen kávét szeretsz” – celebek nehezítették Az álommeló jelöltjeinek dolgát

RTL
RTL
Nádai Anikó, Nyári Dia és Gáspár Laci lehetetlen dolgokat kértek a forgatáson, majd elárulták, kiket tartanak a leggyengébbnek.

Az álommeló hétfői epizódjában Balogh Levente Nádai Anikó, Nyári Dia és Gáspár Laci segítségét kérte abban, hogy megtudja, melyik jelentkezője tud a legjobban teljesíteni a legnehezebb helyzetekben is. A celebek minden sztárallűrjüket bevetették annak érdekében, hogy megnehezítsék az elnöki asszisztensi pozícióra pályázók munkáját.

Nádai Anikó elvesztett jegygyűrűje feszültséget, mellszívó iránti igénye pánikot szült a forgatáson. A műsorvezető komolyan vette a feladatát, és minden lehetőséget megragadott annak érdekében, hogy megnehezítse a leendő elnöki asszisztensek helyzetét. Gergő valamennyire még meg is könnyítette a helyzetét, mert „az első pillanattól feszegette a határokat”.

A Wikipédián nem volt fent, hogy milyen kávét szeretsz, egyébként Timi megtanulta az egész életedet

– mondta a versenyző Nádainak, aki később el is küldte a forgatásról Gergőt.

 

A jelöltjek mindent megtettek annak érdekében, hogy Gáspár Laci komfortosan érezze magát, de az énekesnek ez sem volt elég: ahol csak tudott, belekötött a stábjába. Késve érkezett (valójában a parkolóban ülve kamuzta be, hogy a dugóban ül), azt kérte, egyszerűsítsék le a szövegét, aminek a tartalmával is voltak kifogásai, majd a jelenetek felvételét is szabotálta.

Ez életem egyik legfurább és legkellemetlenebb forgatása. Valaki megkérdezi, milyen volt ezekkel a srácokkal, nem fogok tudni hazudni

– mondta Laci, aki kíméletlen volt Pégé csapatával.

 

Nyári Dia az egészségügyi állapotára hivatkozva nem volt hajlandó megválni a szemüvegétől. Máté viszont annyira szeretett volna jól teljesíteni, hogy mindenáron megpróbálta rábeszélni a színésznőt, egyezzen bele a forgatókönyv részleteibe. Végül Balázsnak kellett rászólnia csapattársára, hogy ne erőltesse tovább a dolgot.

 

A nap végén pedig Balogh Levente leült a három celebbel, hogy kiértékeljék az aznapi feladatot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik