Élet-Stílus

Cinthya Dictator: Minden nap gondolok a halálra

tv2
tv2
A szerettei elvesztésétől is rettenetesen fél.

Hajós András és Linczényi Márkó YouTube-on futó, Probléma Hajóssal és Márkóval című műsorának Cinthya Dictator volt a vendége. A fotóművész egyik őt érintő legkomolyabb harcáról mesélt, hogy szorong a halál gondolatától.

Én minden nap gondolok a halálra. Minden este, mikor az ember lefekszik… a saját gondolataival van. Amikor nem olvasok róla, nem beszélek senkivel, akkor este nagyon erősen szokott jönni. Emiatt nem is tudok aludni, a gyomorszájamban ott a nyomás.

Cinthya Dictator elmondta, fél a szerettei elvesztésétől is, így például minden reggel az első dolga, hogy az édesanyjának ír egy üzenetet, hogy mi újság, így tudomást szerezve arról, minden rendben van-e.

Ha nem érem el a szüleimet, bepánikolok

– ecsetelte, elmesélve egy sztorit, miszerint szülei nemrég elutaztak, és nem érte el őket telefonon, így párja, Molnár Tamás nézett utána az interneten a repülőgépük menetirányának, hogy biztonságban megérkeztek-e, és nem zuhantak le út közben.

Hajós felhozta, hogy ez bizonyára megnehezíti a gyerekvállalás kérdését is a fotósban, aki elmondta, valóban, vannak olyan gondolatai, hogy túlféltené a gyerekét.

Ez óriási felelősség, nyilván meg fog történni, csak fel kell rá készülnöm, hogy lelkileg megerősödjek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik