Élet-Stílus

Egy éve ilyenkor: lánya volt pasijával házasodott össze egy floridai milliomos

Mint minden héten, most is mutatjuk, mi érdekelte leginkább olvasóinkat egy éve ilyenkor.

Tavaly április közepére, a választások lecsengése után kissé megcsappant az érdeklődés a politika iránt, az orosz–ukrán háború azonban továbbra is foglalkoztatta olvasóinkat. A háborús hírek mellett egy extravagáns amerikai milliomos, egy zenei kvíz, valamint a Tóth Gabiban nagyot csalódó Osváth Zsolt késztette leginkább kattintásra olvasóinkat.

Mester Tamás egy interjúban elmondta, nem szeret a halál gondolatával foglalkozni, és elárulta azt is, hogy a háború miatt kirúgták az albérletéből. Az énekes 24 órát adott az univerzumnak, hogy megoldja a problémáját.

Mester Tamás az orosz-ukrán háború miatt elveszítette az albérletét
Amikor kiderült, hogy mennie kell, nem is akart a problémával foglalkozni.

Barrie Drewitt-Barlow excentrikus floridai dollármilliomos és jegyese Scott Hutchinson második közös gyereküket várták, akinek egy nagyjából 5 millió dollárt (1,6 milliárd forintot) érő luxusjachtot vettek ajándékba. Hutchinson egyébként eredetileg Drewitt-Barlow legidősebb lányával, Saffronnal járt együtt, csak később jött össze az apósával.

Összeházasodik a lánya volt pasijával a floridai milliomos
A közös kisfiuk 1,6 milliárd forintos ajándékot kap, amikor megszületik.

Egyik pillanatról a másikra, egy előadás közepén vált erőszakossá egy delfin a Miami Seaquariumban. Többen videóra vették, amikor a tengeri emlős a gondozójára támadt.

Videón, ahogy gondozójára támad a delfin a show közben
Egyik pillanatról a másikra erőszakos lett az állat.

Osváth Zsolt egy közel félórás videóban mesélte el, mennyire csalódott Tóth Gabiban, akit korábban többször is megvédett, mert úgy érezte, igazságtalanul bántják. Később aztán úgy érezte, az énekesnő hazudott neki, és kihasználta a jóhiszeműségét.

Osváth Zsolt: Hányok Tóth Gabitól. Nem az bánt, hogy fideszes, hanem, hogy belehazudott a pofámba
Videóban beszél arról, miért tartja jellemtelen embernek az énekest.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik