Élet-Stílus

Mester Tamás az orosz-ukrán háború miatt elveszítette az albérletét

youtube / LélekKözösség Peller Mariannal
youtube / LélekKözösség Peller Mariannal
Amikor kiderült, hogy mennie kell, nem is akart a problémával foglalkozni.

Az Utazás a lelked körül című műsor vendége volt Mester Tamás, aki spirituális vizekre evezett Peller Mariann-nal. Itt beszélt arról, hogy alapvetően nem szeret a halálra gondolni, már csak azért sem, mert túl sok szép dolgot hagyni itt a földön.

Kapcsolódó
Mester Tamás: A haldoklással nem vagyok jóban
Hiányozna neki a földi élet.

Az interjú egy pontján kiderült, Mester nemrég elveszítette az otthonát a háború miatt, főbérlője ugyanis kirakta a lakásból financiális félelmekre hivatkozva.

Egy hete kiderült, hogy kirúgnak a lakásomból, mert a főbérlőm eladja a lakást a háborútól félve. Gondolkoztam rajta, hogy ez nagy teher, mert éppen most jön ki az Avanova tanfolyam, rengeteg dolgom van, nincs is elég pénzem, mit kéne most csinálnom? Az első stressz után az jutott eszembe, hogy most ezzel én nem fogok foglalkozni, legalább 24 órát adok az univerzumnak, hogy ezt megoldja. Nem keresek lakást, nem csinálok semmit, csak úgy elengedem a dolgot. Este felhívott a barátom, akinek van egy halastava, és azt mondta, hogy figyelj, csinálnék neked ott egy jurtát, mert szerinte az tök jó lenne, hogy én ott laknék, legalább nyáron. Amikor ezt mondta, felsejlett bennem, hogy ez egyszer meg fog történni. Leköltözöm Pápa mellé egy hónap múlva

– mondta az énekes. Az adást egyébként nem rögzítették, így egyelőre nem világos, megvalósult-e a költözés, bár a videóban mutatnak részleteket a jurta felépítéséről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik